keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Blogi lopettaa – uusi alkaa

Täällä blogissa on ollut aika hiljaista viime aikoina. Nyt voin paljastaa syynkin. Olen nimittäin päättänyt lopettaa tämän blogin päivittämisen ja perustaa uuden. Niinpä kaikki mahdollinen vapaa-aikani on joulukuussa ja vuodenvaihteessa mennyt uuden nettisivuni rakentamiseen.


Jos nyt rehellisiä ollaan, niin eipä täällä vanhassa blogissa kovin aktiivista ole viime kuukausina ollut. Lapsiperhe-elämän kiireet ovat olleet siihen yksi syy, mutta lisäksi minua alkoi jossain vaiheessa harmittaa, että blogini ei täyttänyt sille asettamiani vaatimuksia. Otti päähän, että olin tehnyt blogia hutaisten ja vasemmalla kädellä.

Nyt olen kuitenkin päättänyt ottaa blogin uudeksi prioriteetiksi, aloittaa alusta ja tehdä blogia kunnianhimoisemmin. Halusin ehdottomasti tällä kertaa blogille oman domainin, joten nyt oli kätevä tilaisuus vaihtaa myös blogin nimeä. Uudessa blogissa käsittelen aika paljon samoja aiheita kuin täällä vanhassa, mutta haluan vielä enemmän pureutua kysymykseen, miksi maalla on niin mahtavaa asua. Vanhat tutut ruoka-, puutarha- ja remonttiaiheet jatkuvat kuitenkin edelleen.


Vielä reilu kuukausi sitten (ennen kuin päätin yrittää tehdä verkkosivuni itse), olin aika kauhuissani hommasta ja vakuuttunut, että sivujen tekeminen olisi vaikeaa. Mutta se olikin suhteellisen helppoa tai ainakin mahdollista. Olen aika ylpeä aikaansaannoksestani, varsinkin kun sivut on kokonaan itse tehty. Tämä uusi vuosi saakin olla minulle polku kaikenlaisen uuden (ja joskus vähän pelottavankin) oppimiseen.

Käy kurkkaamassa uutta sivuani ja jos siltä tuntuu, jää seuraamaan. Se löytyy osoitteesta www.menolippumaalle.fi. Samalla vaihdan myös Instagram-tilini nimeä, joten jatkossa minut löytää sieltäkin nimellä menolippumaalle. Toivottavasti tavataan jatkossakin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti