maanantai 14. syyskuuta 2015

Remontti – here we go again!

Johan tässä jo levättiinkin sitten kylpyhuoneen ja eteisten valmistumisen, nimittäin tänään korkattiin uusi projekti: alakerran perähuoneen lattia. Viime kesänä sisäeteisen lattiaa purkaessa kävi selväksi, että myös viereisen huoneen lattian alla olisi lahoa. Niinpä huone siirtyi tehtävälistalla heti etusijoille. 


Mies purki tänään lattiasta laminaatit pois, ja alla odotti iloinen yllätys: vanhaa lankkua. Tämän talon alkuperäiset lankkulattiat ovat kyllä kamalan kapeaa laatua, mutta mikäli vain lankut saadaan ehjänä irti, saavat ne jatkaa tehtävässään vielä tulevaisuudessakin.


Hirsikorjauksia varten paikalle on tilattu ammattilainen, mutta sitä ennen tyhjennetään vielä pois vanhat huonokuntoiset eristeet. Mikäli tässä huoneessa on käytetty samaa kuin eteisessä, odotettavissa on sammalta ja turvetta.Kesällä olin aivan uupunut kaikkeen remppaamiseen liittyvään, mutta tänään kun näin mitä laminaatin alta pilkotti, pääsi remonttikärpänen taas puremaan. Kaikkein parasta on, ettei tämän huoneen kanssa ole mikään kiire. Kun miehet saavat alapohjan korjattua ja lattian takaisin paikoilleen, saavat huoneen muut hommat eli seinät odottaa ihan rauhassa. Tämän huoneen läpi kun ei kuljeta ja se on jo muutenkin ollut vuoden verran pois aktiivisesta käytöstä, joten seinien kimppuun voi ryhtyä sitten kun siltä tuntuu.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun remonttia saa tehdä rauhassa! Usein lopputuloskin on parempi, kun saa tehdä harkiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kiireessä remontointi on kamalaa vaikka homma muuten mieluisaa olisikin.

   Poista
 2. Kävinpä kurkkaamassa blogiasi. Mukavalle näyttää.
  Voimia remonttiin :)

  VastaaPoista