lauantai 25. heinäkuuta 2015

Kylpyhuone on valmis

Meidän yläkerran uusi kylppäri on ollut jo pitkään käytössä, mutta vasta hiljattain löysin sinne vanhan tavaran liikkeestä peilin, minkä jälkeen huone on alkanut vihdoin tuntua valmiilta. Nyt tulikin sitten aika läväyttää kuvat valmiista kylpyhuoneesta myös tänne.


Ai että kun olen tyytyväinen! Kylpyhuoneeseen tuli juuri sellainen fiilis mitä halusin. Edes modernit laitteet kuten pesukone ja kuivausrumpu tai suihkukaappi eivät himmennä tunnetta liikaa.


Yksi suosikkielementeistäni kylppärissä on allaskaappi, joka tilattiin Puolasta samoin kuin aiemmin esittelemäni vaatekaapit. Tuskailimme allaskaapin kanssa pitkään, koska omaan tyyliin sopivia ei tuntunut löytyvän mistään ja jos löytyi, ne olivat budjetin ulkopuolella. Itsellä ei ollut aikaa lähteä kunnostamaan vanhasta sopivaa, eikä läheltä edes tuntunut löytyvän sopivaa tuunattavaksi. Hyväkuntoiset tuntuivat liian kalliilta siihen nähden, että kaappiin piti joka tapauksessa sahata reikiä putkia varten, ja huonokuntoiset näyttivät liian pommeilta. Onneksi jaksoimme odottaa, emmekä päätyneet ostamaan sinne päin -versiota Ikeasta (yhden tuskastuneen iltapäivän kyllä siellä vietimme vain palataksemme tyhjin käsin).Ikeasta tosin tuli ostettua kylppärin pyyhekoukut, vessapaperiteline, roskikset ja muuta pikkutavaraa. Hämmästyttävää, miten vaikeaa on löytää tällaisia pieniä sisustukseen isosti vaikuttavia yksityiskohtia tyylikkäinä kohtuulliseen hintaan. Ikea pelasti tässä kohtaa!


Peili on 50-luvulta, muttei mielestäni huuda vuosikymmentään niin selkeästi, etteikö sopisi kylpyhuoneen tyyliin. Se on ostettu vanhan tavaran liikkeestä Nokialta. Peili on keskeltä ihanasti patinoitunut ja fasettireunainen, mikä oli ehdoton kriteerini kylppärin peilille, tällaisesta hiotusta reunuksesta kun olen haaveillut jo pitkään.


Peilin alle paneeliin aiomme vielä kiinnittää jonkinlaisen vanhasta lankusta sahatun hyllyn, jotta hammasharjat ja muut päivittäin tarvittavat tavarat ovat kätevämmin lähellä. Peilin viereiselle seinälle tulee myös vielä pikkuinen kaappi, joka odottaa autotallissa kunnostamistaan.

12 kommenttia:

 1. Nättiä on! Tykkään erityisesti tuosta lattian laatoituksesta :) Hiukan harmittaa kun en tullut valinneeksi samankaltaista laattaa keittiön välitilaan ja puuhellan päälle, mutta nyt on mentävä niillä mitä on kun keittiörempasta on vasta vajaat kolme vuotta. Luulen, että mies ei olisi kovin innostunut laatoittamaan keittiötä uudelleen ihan vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin ehdottomasti tollaisen mustavalkoisen laatan lattiaan. Nyttemmin olen nähnyt tätä kyseistä laattaa tosi monissa sisustuslehdissä ym. mutta ei kai se mitään haittaa. Hieno mikä hieno :)

   Poista
 2. Kyllä on kaunis kylpyhuone! Lattialaatat ovat minunkin suosikkeja ja tuo allaskaappi on ihana!!!

  VastaaPoista
 3. Erittäin kaunis ja vanhan ajan tunnelma kohdillaan! Kyllä on odottaminen kannattanut ja löysitte lopulta sopivan allakaapin! Meillä valittiin myös tuo lattia ja ollaan oltu erittäin tyytyväisiä;) Kuvio on kuin tehty vanhan talon tunnelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä sitä mieltä, että odottaminen aina palkitaan. Olisi ollut kurjaa tyytyä johonkin puolivillaiseen ratkaisuun.

   Poista
 4. Hienoa! Meillä myös yläkerran Vessan reppua kesken; oikea allastaso mietinnässä ja etsinnässä; hyvää kannattaa odottaa, kuten teidänkin tapauksessa! Maalin sävyt ja tapettikin todella kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan kannattaa odottaa jos ei ole ihan hengenhätä saada valmiiksi ja yleensähän ne aikataulupaineet on vain omassa päässä :)

   Poista
 5. Tulin tänne katsomaan teidän tapettivalintoja ja kuvia pinnoista, ja hoksasinpa, että meillähän on ihan sama tapetti tuolla lasten huoneessa, vaikka ajattelin, että en ole ennen moista tapettia nähnytkään ;) Ja olenhan minä; kommentoinutkin yllä tätä postausta :D

  Voi, kyllä tapettien valinta on kyllä vaikeaa, mutta onneksi on sinunlaiset blogit, joista löytää hyviä kuvia toteutuneista pinnoista. Vaihdan mielipidettä tapeteista joka toinen päivä, ja nyt viimeistään olisi pakko tehdä päätös ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi eri asia nähdä tapetista pieni mallikuva tai sitten kokonainen seinä tai huone tapetoituna. Monet kuviot ei vaan toimi pieninä pintoina tai päinvastoin. Onneksi on tosiaan blogit joista näkee miltä joku tapetti näyttä luonnossa! Vaikkei sitä tietysti haluaisikaan ihan samaa tapettia kuin kaikilla muilla. No, tapettien valinta on tosiaan vaikeaa, omiin valintoihini olen kyllä ainakin toistaiseksi ollut vielä tyytyväinen :)

   Poista