lauantai 23. toukokuuta 2015

Sekaisin vauvasta

Minun oli tarkoitus seuraavaksi kirjoittaa tapetoinnista. Sitten elämä tuli väliin ja aika tarkkaan viikko sitten minusta tuli äiti toista kertaa. Nyt tapeteista intoilu tuntuisi vallan teennäiseltä, enkä edes pystyisi ajattelemaan samaa asiaa niin kauan, että saisin asiani kerrottua edes jokseenkin järkevästi.


Niinpä taidan keskittyä ajattelemaan pientä uutta ihmistä, joka on maailman kaunein vauva (niin kuin tietysti isosiskonsakin oli), sekä isosiskoa, joka muuttui yhdessä yössä pienestä valtavan isoksi mutta joka edelleen on niin pieni ja avuton, kun pitäisi sopeutua elämään perheessä, joka onkin nyt kolmen sijasta neljä.


Keskityn pidättämään kyyneleitä ties mistä syystä milloinkin, kun aivan kaikki joko muistuttaa lapsistamme, saa mieleen muistot esikoisen syntymästä tai liittyy vaikkapa uutisista kuultuna edes etäisesti siihen, että jollakin lapsella on joskus ollut hätä jossain. Ja vaikka tuore vauva kehtasikin syntyä pari viikkoa odotettua aikaisemmin, talohommien kiireet yhtäkkiä lakkasivat olemasta, koska pieni ihmisenalku sai tulollaan ajan pysähtymään. Viikonpäivillä ei ole väliä, koska tärkeimmät asiat ovat nyt jossakin muualla kuin to do -listalla.


Mutta remppahommissakin on kyllä tapahtunut kamalasti kaikkea, mistä olisi kerrottavaa. Palaan siis linjoille siinä vaiheessa, kun alan palata hormonihuuruisesta mutsilandiasta tähän maailmaan. Kuullaan pian!

15 kommenttia:

 1. Onnittelut koko perheelle! Suloinen vauva! =)

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea onnea koko nelihenkiselle perheelle! :)

  -Pappadiippa

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut koko perheelle! <3 On ne hormoonit ihmeellisiä, itselläkin ailahteli naurusta itkuun silmän räpäyksessä.:D

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuutta! Lämpimät onnittelut suloisen, uuden perheenjäsenen johdosta.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut!
  Minäkin olen päässyt haistelemaan vauvantuoksua ja hypistelemään pieniä varpaita, kun siskoni sai reilu viikko sitten ihanan pojan.

  VastaaPoista
 6. Oi, paljon onnea pikkuisesta kääröstä! On tuossa ihanuutta kerrakseen. <3

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikille onnitteluista! Onnekkaalta olo tuntuukin :)

  VastaaPoista
 8. Voih, hän on niin suloinen. Onnea koko perheelle!!

  VastaaPoista
 9. Oi, paljon onnea koko perheelle uudesta ihanuudesta! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan pienen nyytin olette saaneet. Onnea koko perheelle!

  VastaaPoista
 11. Voi ei, olen ollut näin pitkään kiireiltä, että nyt vasta luin tämänkin! Ihana suloisuus; hirmu paljon onnea <3

  VastaaPoista