tiistai 21. lokakuuta 2014

Synttäritunnelmia

Meillä oli viikonloppuna sateisesta säästä huolimatta tunnelma katossa, koska vietimme lapsen kaksivuotissynttäreitä. Kaikkien remonttikiireiden keskellä tuntui ponnistukselta järjestää vielä synttäritkin, mutta juhlapäivä palkitsi tunnelmallaan. Ihaninta oli nähdä lapsen sukkuloivan vieraidensa keskellä kuin diplomaatti cocktailkutsuilla ja riemuitsevan lahjoistaan niin kuin vain pieni lapsi iloitsee, kun ei vielä osaa odottaa paljoa.

Juhlista puhuttiin paljon etukäteen, mutta niin on puhuttu myös jälkeenpäin. Kuka istui missäkin tuolissa, miten olohuoneen huonekalut olivat eri tavalla kuin yleensä, voisiko sillä lahjaksi saadulla potkupyörällä sittenkin ajaa vielä hiukan sisällä.

En ole kovin pitkään aikaan käynyt ylipäänsä missään juhlissa, mutta nämä olivat parhaat pitkään aikaan!

10 kommenttia:

 1. Onnea nuorelle neidille! Meillä vietätään synttäreitä tällä viikolla, kovin samanikäisiä ovat meijän uhmakkaat.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea teidänkin pikkuihmiselle! Hauskaa, että uhmasta ei vieraiden seurassa ole tietoakaan, mutta ennen ja jälkeen juhlien saimmekin sitten tyynnytellä pikkuneidin ylikierroksia :)

   Poista
 2. Onnittelut kaksivuotiaalle! Vain kerran elämässäänhän on mahdollisuus viettää synttäreitä, joissa ikä tuplaantuu edelliseen vuoteen verrattuna, joten varsin hyvä syy järjestää kunnon kekkerit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Hauska ajatus tuo iän tuplaantuminen, enpä ollut tajunnutkaan :)

   Poista
 3. Lämpimät onnittelut pikkuneidille! Ihania herkkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Herkut tein vähän sillä ajatuksella, että aikuisetkin tykkäisivät, juhlijoissa kun ei vielä ollut kovin monta lasta. Päivänsankari silti esimaistoi ja hyväksyi monet tarjottavista etukäteen.

   Poista
 4. Oi että miten ihanat hiukset sankarilla! Hurmaavat! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne ovat tällä välin tosin jo hieman lyhenneet, kun pehkopää piti viedä parturille :)

   Poista