maanantai 13. lokakuuta 2014

Kohta meillä on kylpyhuone!

Joku tarkkasilmäinen on saattanut huomata, että täällä blogissa on viime aikoina päivitystahti hidastunut. Silloinkin kun linjoilla on ollut elämää, tarjolla on ollut vain rumia kuvia ja sellaisia aiheita kuin vesivaraajakriisi tai pihan mylläys.

Valitettavasti en voi vähään aikaan luvata mitään parempaa, koska nyt se touhu vasta hulluksi on mennyt. Kirvesmies aloitti tänään yläkerran uuden kylpyhuoneen rakentamisen, ja talo alkaa asumisen kannalta olla täysverisessä kaaoksessa.


Olen ollut ahdistunut näistä remonteista vaikka miten, koska keskeneräisessä talossa asuminen on rasittavaa ja hankalaa. Emme ehdi tehdä valmiiksi vanhoja remontteja, kun uusia pukkaa päälle. Tällä hetkellä työn alla on kolme huonetta, ja lisäksi kahden muun fiksaamiseen ovat suunnitelmat valmiina. Tänään päätin, että yksikään uusi huone ei mene remppakuntoon ennen kuin nämä keskeneräiset on saatu valmiiksi. Vaikka toisaalta, koko ajan tulee tilanteita, joissa huomaa, että ”tuonkin kohdan kun olisi jo tehnyt niin sitten olisi helpompaa tehdä tämä toinen”…  Vanhan talon remppa on oikea dominoefekti.


Vaikka stressiä pukkaa, olen silti myös hitsin tyytyväinen, että jotain taas tapahtuu ja oikein rytinällä. Ammattilaisen työtahti on vähän toista kuin meidän nysväämisemme. Kohta saan käydä suihkussa upouudessa suihkukaapissani, ja vanhan vessan oven voi sulkea pariksi kuukaudeksi kokonaan (ennen kuin siellä pitää alkaa mällätä paikkoja uuteen uskoon).

Näyttää muuten surkean pieneltä kuvassa tuo kylpyhuoneen paikka, vaikka todellisuudessa se on paljon isompi kuin vanha. Se on myös juuri niin suuri, kuin tuohon paikkaan mahtuu. Nyt pidän sormia ristissä, että projekti ei kohtaa ylitsepääsemättömiä viivästyksiä tai hankaluuksia, koska olen herra paratkoon valmis kylpyhommiin! 

4 kommenttia:

 1. Dominoefekti, todellakin! Tsemppiä remppojen keskelle, lopputulos toivottavasti sitten palkitsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää tosiaa nyt jaksaa puristaa niin sitten voi nauttia ja pitää vähän remonttitaukoa :)

   Poista
 2. Meillä dominoefekti on sitä luokkaa, että projekti lasketaan virallisesti uudisrakentamiseksi ei remontoinniksi, mutta yritämme saada kaikki kuntoon kerralla. On varmasti ihanaa, kun pystyy ottamaan ammattilaisen tekemään tuon kylpyhuoneen, palkitsevaa, kun asiat etenevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritämme selvitä mahdollisimman vähillä muutoksilla, mutta kyllä niitä silti tulee. Ammattilainen oli meille tässä kohtaa välttämttömyys, olemme kokemattomia remontoijia emmekä olisi uskaltaneet lähteä yksin kylppäriä rakentamaan.

   Poista