lauantai 23. marraskuuta 2013

Uusi banneri ja maalaisjuttua netissä

Muutaman illan intensiivisen väkertämisen jälkeen sain valmiiksi tuon uuden bannerin, joka on nyt ainakin oikean kokoinen. Kuvankäsittely ei kuulu varsinaisiin vahvuusalueisiini, joten ei siitä nyt ihan sitä tullut mitä sieluni silmin näin, mutta saa kelvata toistaiseksi. Etusormi on jo ihan maitohapoilla kaikesta kuvien syväämisestä, joten pieni tauko lienee paikallaan.


Muuten, kirjoitin juuri omaelämäkerrallisen artikkelin maallemuutosta Vitonen.fi-sivustolle. Kuvan kasvimaata ei ole edelleenkään saatu käännettyä, vaikka ensilumikin jo satoi ja kuvassa ihan näyttää kuin olisin ryhtymässä reippaana hommiin. Taidamme suosiolla jättää väliin tältä vuodelta.

9 kommenttia:

 1. Toi sinun kirjoituksesi maallemuutosta on niin totta, niin totta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos löysit jotain mihin samastua!

   Poista
 2. Tyylikäs ulkoasu noin yleensä ottaen koko blogissa. Bannnerikin on hieno. Minunkin pitäisi aiheeseen vähän paneutua... Otsikkobannerina minulla edelleen se ensimmäinen ja alkuperäinen tekstitekele, joka oli tarkoitus tuunailla heti kun aikaa. Jos ensi vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ollut tämän ulkoasun suhteen vähän laiska, koska en osaa hirveän hyvin käyttää noita kuvankäsittelyohjelmia. Mutta nyt tuli vähän opeteltua lisää ja sehän on hyvä juttu muutenkin.

   Poista
 3. Pitäisiköhän minunkin viimein tehdä banneri... Sujuuko muuten bannerikuvan laitto ihan jollain Bloggerin perusasetuksella, vai pitääkö tehdä jotain vaikeaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ihan Bloggerin asetuksella sujui, eikä ollut edes vaikeaa, vaikka joskus aiemmin muistan tapelleeni asian kanssa pidempäänkin. Siinä oli sellainen täppä "pienennä sopivaan kokoon" tai jotain vastaavaa, joka taisi olla aika oleellinen. Bannerin tein Gimpillä, jonka saa ilmaiseksi ladattua netistä, mutta onhan noita muitakin ohjelmia monenlaisia.

   Poista
  2. Kiitos. Gimp mullakin on kuvankäsittelyvälineenä, pitääpä alkaa askarrella.

   Poista