torstai 21. marraskuuta 2013

Talvi tuli

Tänään satoi ensilumi. Mies näytti aamulla verhoja avatessani maansa myyneeltä, itse suhtauduin tyynesti ja salaa hieman iloiten. Onhan se lumi hankalaa, mutta kuitenkin niin kaunista.


Lumen kurjemmatkin puolet tulivat kyllä mieleen kun vein koiraa aamulenkille. Räntää läyskytteli naamaan täydellä teholla ja tie oli sohjosta märkänä. Tämä vaihe talvessa voitaisiin puolestani jättää kokonaan väliin ja siirtyä suoraan pakkaskeleihin. Vaan kun emme pääse valitsemaan.


Lumi toi mukanaan myös siniset hetket, joita olinkin jo ehtinyt kaivata. Oli aika mukavaa hiippailla talon ulkopuolella ja katsella sisään ikkunoista, joiden läpi kaikki näytti sisällä niin lämpimältä ja kotoisalta. Vähän kuin katselisi omaa elämäänsä telkkarista.


Ps. Tarkkasilmäiset ovat ehkä huomanneet, että lisättyäni blogin palstaleveyttä saadakseni kuvat mahtumaan isompina, on vanha blogibanneri jäänyt pieneksi. Kovin se on muutenkin keväinen vuodenaikaan nähden, joten kaipaa kipeästi uusimista. Jotain uutta on luvassa, kunhan ehdin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti