keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pötköttelypaikka keittiöön

Heräsin jo kolmatta aamua kuuden jälkeen enkä saanut enää unta, kun ensin oli etsiskelty tuttia taskulampun kanssa ja tyynnytelty iloinen pulputtaja takaisin uneen (ei mies). Minun puolestani nämä vekslaamiset kesä- ja talviajan välillä saisi kyllä lopettaa, koska vähemmästäkin menevät rytmit sekaisin niin pienillä kuin isoillakin ihmisillä.

Koska aikaisempi herätys antoi minulle yllättäen omaa aikaa, säntäsin heti tietokoneelle bloggaamaan. Nyt syksyllä onkin ollut niin kiire, että blogi ei ole saanut lähestulkoonkaan sitä huomiota, mitä olisin halunnut sille antaa.


Mies kavereineen toi sunnuntaina mökiltä (tilauksestani) ihanan pinnasohvan, joka asemoitiin heti keittiöön vihreän kaapin paikalle. Kaappi sen sijaan sai siirtyä olohuoneeseen, jossa se näyttikin heti olevan enemmän omalla paikallaan.


Lapsuudenkodissani oli aina sohva keittiössä, mistä syystä olen kokenut lievää epämukavuutta, ettei meidän keittiössämme ole ollut mahdollisuutta heittäytyä pitkäkseen lukemaan lehteä muualle kuin lattialle. Sohva on kätevä myös sikäli, että tällaisessa tupakeittiössä kuin meillä vieraat jäävät luontevammin keittiöön eivätkä jatka olohuoneen puolelle, joten istumapaikkoja tarvitaan.


Sohvassa oli ennestään kamala 80-lukulainen päällyskangas, mutta minulla sattui olemaan varastossa sopivaa mintunvihreää kangasta, joka sopii patjansuojaksi ainakin nyt ensihätään. Nappasin alastoman oloiselle sohvalle pari tyynyä olkkarista, mutta tarkoitus olisi väsätä tähän ihan omatkin tyynyt.


Väsäämisestä puheen ollen, olen vähän säätänyt blogin asettelua ja lisännyt sivupalkkiin muun muassa mahdollisuuden seurata blogia Blogilistalla sekä jakaa blogin sisältöjä Facebookissa ja Twitterissä. Uutena lisäsin myös hakutoiminnon. Valaisevinta itselleni oli laittaa esille tunnisteet pilvimuotoon, josta näkee, mitä tunnisteita teksteissä esiintyy eniten. Ruokapostaukset näköjään dominoivat vahvasti, mikä ei ole ihme, koska ainahan on kuitenkin syötävä. Samalla lisäsin reseptipostauksiin tägit gluteeniton ja maidoton sillä ajatuksella, että tästä toiminnosta saattaa olla jotain hyötyä jollekin toiselle ruokarajoitteiselle.

Valokuvaamisen suhteen vuodenaika alkaa olla taas muodikkain termein ilmaistuna haasteellinen, joten sohvankin kuvaamista minun piti odottaa, kunnes sisään löysi edes vähän päivänvaloa. Eilen kävin onneksi vihdoin ostamassa kauan harkitun uuden kameran, joten syyspimeällä kuvaaminen saa ainakin hiukan helpotusta. 

2 kommenttia:

 1. Samaa mieltä tuosta kellojen siirrosta!!!
  Aivan ihana pinnasohva...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on vähän epäselvää, ketä tuo kellojen siirto oikeasti hyödyttää...

   Poista