tiistai 24. syyskuuta 2013

Mintunvihreitä hankintoja

Olen tainnut täällä blogissakin meuhkata erään i:llä alkavan ruotsalaisen sisustusketjun kamaluudesta, tai ainakin siitä, että itse ostan mieluummin vanhaa. No, eihän se Ikea silti mikään Helvetin esikartano ole, vaikka aika monta kertaa puljussa käydessä on siltä tuntunutkin siellä loputtomien purnukoiden, lakanoiden, huonekalujen ja kadoksissa olevan ulospääsytien keskellä.


Viime viikolla oli kuitenkin aivan pakko mennä taas kaiken järjen vastaisesti Ikeaan, koska sieltä sai edullisesti sähköjohtohässäkän kaitsemiseen tarkoitettuja laatikoita. Tapahtui ihme! Tulimme kotiin hyvällä tuulella ja kainalossamme pari kannellista säilytyslaatikkoa, jonkalaisia olin jo pitkään suunnitellut keittiöön ja eteiseen niille paikoille, joihin puhelimen laturit, autonavaimet ja muu ruma sälä aina kertyy.

Laatikot ovat metallia, joten ne kestävät pitkään ja jos niihin joskus kyllästyy, niitä voi käyttää vaikka autotallissa mutteripurkkeina. Hauskaa on, että olen parin vuoden aikana saanut puolivahingossa kerättyä kotiimme oikean mintunvihreän värisuoran. Nyt sitten ihastelen, miten erilaisia sävyjä mintunvihreällä voikaan olla. Olenko vain muodin uhri vai miksi vihreä on nyt lennättänyt Amorin nuolensa sydämeeni, mene ja tiedä, mutta aion nauttia väristä nyt kun näitä ihania vihreitä asioita on saatavilla.2 kommenttia:

  1. Aikas lailla samaa mieltä olen siitä i:llä alkavasta kaupasta....kyllä vanha huonekalu on aina kunnon huonekalu...ja kestää...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi on, vanhat kestää paremmin. Mulla tosin yksi suurimpia syitä i:n välttämiseen on yleinen ahdistus suurissa kaupoissa kamapaljouden keskellä, tuntuu että vähemmälläkin pärjättäisiin. Mutta pakko myöntää että Ikeassa on kyllä välillä ihan hyvännäköisiäkin juttuja :)

      Poista