maanantai 29. heinäkuuta 2013

Vauvan kesäpöksyt

Olen yrittänyt rajoittaa hempeitä vaatteita vauvallamme, koska niitä tulee tytölle kuitenkin ovista ja ikkunoista ja itse olen suoraviivaisemman tyylin ystävä. Nyt kun päätin taas pitkästä aikaa verestää ompelutaitojani vauvanvaatteiden merkeissä, lopputulos oli kuitenkin sanalla sanoen melko romanttinen.


Syytän sattumaa ja materiaaleja. Tai sitten mulla on menossa jokin latentti prinsessavaihe. Kukallisen kankaan ostin alkujaan omaa mekkoani varten, mutta kävi niin köpelösti, että etumuksen muotolaskosta silittäessäni kankaaseen jäi jälki. En myönnä itse mokanneeni, olenhan nyt sentään joskus aikaisemminkin silittänyt. 

En oikein keksinyt kankaalle uutta käyttötarkoitusta, kunnes vauvan pöksyt kaipasivat materiaalia. Lahkeiden reunapitsit löytyivät ompelulaatikosta, joten koristelukin tuli hoidettua kierrätysmenetelmällä. Housujen ohje on peräisin kirjasta Ompele kaunista lapselle ja oli tosi helppo toteuttaa tällaisen perusompelijankin taidoin.Vauva hapuili ensin rimpsuja ihmeissään, mutta hyväksyi pökät kuitenkin nopeasti. Rämäpäätytön käytössä ne taidetaan kuitenkin säästää vain erikoistilaisuuksia varten, muuten ei jäisi mitään muisteltavaa näistä prinsessapöksyistä. 

2 kommenttia:

 1. Voi katso tuota ihanaa pientä, pulleaa kättä♥♥
  Ja noita kippuravarpoja♥♥
  Ai niin ja housutkin on hienot...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva tosiaan vetää pöksyille voiton söpöydessä 6–0 :)

   Poista