keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Pastellisävyjä


En ole koskaan erityisemmin pitänyt vaaleanpunaisesta. Tyttövauvan saamisen jälkeen väri on hiipinyt kotiimme lahjanantajien taholta vähän vahingossa, mutta itse olen pitänyt luukut vaaleanpunaiselle suljettuina.


Mutta niin siinä vain kävi, että yhtenä päivänä kotiimme rantautui vaaleanpunainen lampunvarjostin, ja nyt se näyttää olohuoneen nurkassa älyttömän hyvältä. Varjostimen jalka on odottanut yläkerrassa vuoroaan jo pitkään, ja nyt siihen löytyi juuri sopiva hapsuvarjostin.


Kun sitten aloin katsella ympärilleni, huomasin että pastellisävythän valtaavat kohta koko kodin! Kaikki taisi alkaa keittiön vihreästä kaapista, johon sopiviksi ompelin olohuoneen lilat ja mintunvihreät tyynyt. Sitten meille muutti keittiöön kello, joka oli – vaaleanpunainen. Taisin ostohetkellä pitää sitä lohenpunaisena, mutta näin jälkikäteen ajateltuna (porttiteorian mukaisesti) lohenpunaisesta on vain pieni askel vaaleanpunaiseen. Ja kohta jo huomasin, että ostoskoriini oli päätynyt vihreän kaveriksi vaaleanpunaista bambulankaa.Nyt vaaleanpunaiselle pannaan kyllä todellakin hanat kiinni. Mutta tuo olohuoneen lamppu saa jäädä, koska siitä tuli heti kaikessa karkkimaisuudessaan uusi suosikkini. Sille pitää vaan nyt äkkiä hommata kaveriksi jotain tarpeeksi maskuliinista, ettei homma mene liian imeläksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti