sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kirpeää ja makeaa

Talvi on jo edennyt siihen vaiheeseen, että arkkupakastimen uumenista alkaa erottua, mitä sen pohjalle on tullut säilöttyä. Hoksasin pakastimessa pussillisen karviaismarjoja, jotka olin sinne kesän lopulla viskannut. Teimme kesällä parhaamme syödäksemme karviaiset sellaisenaan, koska tuoreena ne maistuvat epäilemättä parhailta, mutta ihan kaikkea emme mekään jaksaneet.


Olin vähän skeptinen kokonaisina pakastetuista karviaisista, koska en ollut niitä koskaan ennen pakastanut. Mutta en ole enää! Tästä smoothiesta tuli parasta aikoihin. Samalla tuli käyttöä pakastimesta niin ikään löytyneille luomumansikoille, jotka olivat sinne jotenkin unohtuneet suosikkieni mustikan ja puolukan varjoon.

Karviais-mansikkasmoothie

1 banaani
1 avokado
½ ruukkua tammenlehtisalaattia
karviaisia
mansikoita
2 rkl hunajaa
vettä sen verran, että kone pyörii

Surauta sekaisin ja nauti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti