lauantai 16. helmikuuta 2013

Kahta rasiaa rikkaampi

Unelmoin kodista, jossa olisi jokainen yksityiskohta paikallaan. Kaikki olisi vimpan päälle harkittua ja juuri sen näköistä kuin haluan. Pikkutavaroita säilytettäisiin näteissä rasioissa, ja hyllyjen päällä olisi vain kaunista tavaraa, sellaista jota kehtaa esitellä.

Mutta eihän se niin mene. Meillä väliaikaisratkaisut tuntuvat aina unohtuvan pysyviksi, koska silmä tottuu keskeneräiseen ja aina tulee uusia projekteja.

Mutta nyt otin kuitenkin askelen lähemmäksi harkittua kotia, kun löysin kirpputorilta kaksi ihanaa rasiaa. En vielä tiedä, mitä näissä tulen säilyttämään (ehkä nappeja, neuloja tai klemmareita?) mutta suunta on oikea.Mandariinikuvioinen peltirasia tarttui mukaan vähän huolimattomasti – vasta kotona huomasin, että sehän onkin Yves Rocherin. Ei mitään antiikkia siis, mutta kamalan nätti.


Inspiraatioksi hyllyjen päällystöjen harkittuun täyttämiseen löysin muuten kirjastosta Geraldine Jamesin mahtavan kirjan Tee inspiroivat asetelmat – Rakkaat aarteet kauniisti näytille. Kirjan mummomaiselta kuulostava nimi johtaa mielestäni vähän harhaan. Kyse on kuitenkin opuksesta, jossa esitellään luovia sisustusratkaisuja ja ihanan erikoisia tavaroita. Oi kun meilläkin olisi samanlaista!
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti